ПРОФЕСІЯ ВІД БОГА - УЧИТЕЛЬ. ВСІ ІНШІ ВІД УЧИТЕЛЯПРОФЕСІЯ ВІД БОГА - УЧИТЕЛЬ. ВСІ ІНШІ ВІД УЧИТЕЛЯПРОФЕСІЯ ВІД БОГА - УЧИТЕЛЬ. ВСІ ІНШІ ВІД УЧИТЕЛЯПРОФЕСІЯ ВІД БОГА - УЧИТЕЛЬ. ВСІ ІНШІ ВІД УЧИТЕЛЯ

середа, 9 березня 2016 р.

Наші таланти – наша гордість

      Як відомо талановиті діти – талановиті в усьому. Діти – наше майбутнє, майбутнє нашої держави, адже з них починається усе. Розвитком творчих здібностей обдарованих дітей займаються вчителі НВК «Домаморицька ЗОШ І-ІІ ступенів –ДНЗ». Адже педагогічні працівники саме шукають творчих, креативних і нестандартно мислячих дітей. 
     Завдяки любові до дітей вчитель математики та інформатики Тетяна Петрівна Долішна творчим підходом до уроків з свого предмету добре підготувала ученицю 9 класу Кореньовську Марію до Обласної учнівської олімпіади з інформаційних технологій, яка посіла І місце на районному етапі олімпіади і IV на обласному. 
      Весь педагогічний, учнівський і батьківський колективи щиро вітають Марічку і Тетяну Петрівну, бажають не зупинятись на досягнутому, ставити перед собою високі цілі та досягати нових вершин. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації Шимко І.В.