ПРОФЕСІЯ ВІД БОГА - УЧИТЕЛЬ. ВСІ ІНШІ ВІД УЧИТЕЛЯПРОФЕСІЯ ВІД БОГА - УЧИТЕЛЬ. ВСІ ІНШІ ВІД УЧИТЕЛЯПРОФЕСІЯ ВІД БОГА - УЧИТЕЛЬ. ВСІ ІНШІ ВІД УЧИТЕЛЯПРОФЕСІЯ ВІД БОГА - УЧИТЕЛЬ. ВСІ ІНШІ ВІД УЧИТЕЛЯ

неділю, 20 грудня 2015 р.

«Миколай, Миколай, ти до нас завітай»
Кажуть, що у кожній дорослій людині живе маленька дитина. Ми завжди згадуємо про це, коли  настає день Святого Миколая Чудотворця, який в християнській традиції є уособленням благодійності.
Святкове дійство організували у переддень Святого Миколая 18 грудня учні 1-7 класів НВК «Домаморицька ЗОШ І-ІІ ступенів-ДНЗ», під керівництвом вчителя  музики Сворінь Марії Володимирівни та педагога-організатора Шимко Іванни Володимирівни,  для учнів школи, їхніх батьків та вчителів.
         Той день був справді чудовий, сповнений радощів і пісень. Розпочалося свято розповідями дітей про всі свої добрі і злі вчинки. Чи буде подарунок, а чи, можливо, різка? Бо чемні діточки обов'язково знайдуть під подушкою подарунок, а неслухняні – прутик. У біло - сніжному вбранні вітали всіх маленькі ангелята (Васильків Улянка і Дзюбата Улянка), які збирали дитячі листи до Святого Миколая і оберігали їх від капосного чортика, якого чудово зіграв Кулик Станіслав. Лісових звіряток зіграли Долішня Улянка – зайчик, Долішній Арсен – ведмедик і Гасюк Вадим – вовчик. З’явився і Святий Миколай, учень 9 класу Коруц Арсен, з торбиною солодких  подарунків. Всім було весело й радісно. Не забув Святий Миколай і про побажання дітям, щоб вони поважали старших і своїх батьків. Приємним сюрпризом для дітей стало вручення подарунків від приватного підприємця Ігоря Ярославовича  Олійника.
Спостерігаючи за тим, як щиро діти радіють святу, в глибині душі розуміємо: дійсно, всі ми родом з дитинства, і всім нам потрібні казки і подарунки, а головне – увага, щирість і любов. Варто пам’ятати про це і дарувати все це дітям. Лише тоді можна буде сподіватися на те, що наші добрі справи не зникнуть, а допоможуть дітям вирости порядними і добрими людьми.

Марія Кореньовська,учениця 9 класу,  

голова учнівського самоврядування школи


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації Шимко І.В.