ПРОФЕСІЯ ВІД БОГА - УЧИТЕЛЬ. ВСІ ІНШІ ВІД УЧИТЕЛЯПРОФЕСІЯ ВІД БОГА - УЧИТЕЛЬ. ВСІ ІНШІ ВІД УЧИТЕЛЯПРОФЕСІЯ ВІД БОГА - УЧИТЕЛЬ. ВСІ ІНШІ ВІД УЧИТЕЛЯПРОФЕСІЯ ВІД БОГА - УЧИТЕЛЬ. ВСІ ІНШІ ВІД УЧИТЕЛЯ

суботу, 21 листопада 2015 р.

Свято у школі!

       21 листопада 2015 року НВК "Домаморицька ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ" виповнилося 54  роки. 
        Відлік досягнень людини починається зі школи: спочатку з Букваря, з першої написаної літери, до атестату про середню освіту. Школа знайомить, розповідає, допомагає... Школа навчає, виховує, сіє «розумне, добре, вічне». Школа – це другий дім, у якому завжди багато яскравих вражень та позитивних емоцій.  Золотою симфонією для кожного з нас звучить мелодія шкільного дзвоника, як відгомін далекого дитинства, у яке неможливо повернутися.
      Для учнівського та педагогічного колективів було проведено святковий концерт. З привітальним словом до учнів та гостей звернувся директор школи Микола Іринейович Васильків. Цікавими піснями і конкурсами веселили учні присутніх. Концертну програму підготували вчитель музики Марія Володимирівна Сворінь і педагог-організатор Іванна Володимирівна Шимко. Всі залишились дуже задоволені нашим святом.

Школо, велика родино!
Віншуємо твою радість, що збираєш до свого порогу вчителів, випускників усіх поколінь як ознаку Духовності, Соборності і Єдності.
День народження школи – це свято для всіх!
Хай лунає в ній завжди наш радісний сміх.
Хай збирають нас дзвоники ранком щодня,
Хай щасливою буде шкільна сім’я!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації Шимко І.В.