ПРОФЕСІЯ ВІД БОГА - УЧИТЕЛЬ. ВСІ ІНШІ ВІД УЧИТЕЛЯПРОФЕСІЯ ВІД БОГА - УЧИТЕЛЬ. ВСІ ІНШІ ВІД УЧИТЕЛЯПРОФЕСІЯ ВІД БОГА - УЧИТЕЛЬ. ВСІ ІНШІ ВІД УЧИТЕЛЯПРОФЕСІЯ ВІД БОГА - УЧИТЕЛЬ. ВСІ ІНШІ ВІД УЧИТЕЛЯ

субота, 21 листопада 2015 р.

Моя Україна – широкі простори:
Поля і левади, долини і гори,
Молитва і пісня, і слово натхнення,

Наша праця й талант, Україно, для тебе!

Фестиваль-конкурс "СВЯТА ПОКРОВА"  у НВК "Домаморицька ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ"

11 листопада 2015 року у нашій школі відбувся фестиваль патріотичної пісні, прози та поезії «Свята Покрова», присвяченого Дню захисника України і Дню Гідності та Свободи.
У забуття все більше і більше відходять дні наших звитяг. Змінилися часи, змінилися і людські погляди на сенс життя, на самопожертву в ім’я України.
Але  не перестає боліти  у  нас душа і за минуле, і за сьогодення нашої держави. Поезія, проза, пісня, малюнок – є великим відображенням патріотизму й героїзму. Їхню мову гніву, мову любові та мову надії  й до сьогодні здолати ніхто так і не може.
Вірші патріотичного спрямування продекламували учні Кореньовська Аліна (6 клас), Кухар Адріана (6 клас), Комар Назар (6 клас), Солонинка Андрій (7  клас), Кулик Станіслав (7 клас), Бурбела Роман (7 клас), Долішна Ольга (9 клас), Долішній Тарас (9 клас).
У виконанні молодого патріота України Своріня Дениса прозвучала пісня «Боже я молюсь за Україну».
У номінації «Образотворче Мистецтво» перше місце посіла учениця 9 класу Долішна Оля з малюнком «Зачарована Україна».
Переможці свята Були нагороджені грамотами.
Хвилина мовчання була присвячена вшануванню пам’яті Українських січових стрільців, Героїв Небесної Сотні та Майдану, воїнам АТО
Перегорнувши не одну сторінку історії, учні нашої школи зуміли передати свою любов та пошану усім героям України через мелодійну пісню та мудре слово.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації Шимко І.В.